Health & Wellness Blogs Award 2017
Voting has ended

Froukje
39%
Froukje is al van jongs af aan verslaafd aan turnen. Sinds haar 18e is ze gelicentieerd turn instructrice, wat voor haar een droom was die waarkwam. Op haar blog My 360 Turn vertelt ze alles over haar leven en probeert ze anderen te stimuleren ook het meeste uit hun leven te halen. Haar blog geeft tips over een gezonde levensstijl, maar heeft ook een persoonlijke swing.
18%

Love & Lemons

Jeanine en Jack houden van het leven en houden van eten. Love & Lemon is voornamelijk een blog gevuld met heerlijk gezonde recepten. Hoewel ze niet volledig vegetarisch zijn, zijn de meeste recepten op hun website dat wel. Jeanine heeft een voorkeur voor kleur en ze heeft de bijzondere gave om deze kleuren in haar kookkunsten knallend naar voren te brengen.
12%

fitplein

Third Place
Fitplein heeft een enorme afdeling aan superfoods om je weerstand te verhogen, te detoxen of zelfs je huid mee te verzorgen. 100% natuurlijk, geen giftige producten meer in je badkamerkastje, dat is waar Fitplein naar streeft. De heerlijke recepten zijn makkelijk na te volgen en zien er prachtig uit. Elke dag is een gezond feestje.
NF
10%

nerd fitness

Nerd Fitness is fitness met humor. Voor iedereen die niet echt kan genieten van een rondje hardlopen of andere sportieve activiteiten is Nerd Fitness de absolute go-to plek. Ze bieden cursussen aan die zijn opgezet alsof het een computerspel is, met quests en eindbazen. De gehele cursus is online te volgen en het is een geweldig origineel en succesvol concept.
7%

Optima Vita

Marloes is professioneel diëtiste en sportprofessional. De tips die zij op haar website geeft kan je dus zeker wel vertrouwen. De dagelijkse updates zijn iedere keer weer inspirerend en motiverend. Regelmatig komen haar artikelen vergezeld met een youtube filmpje waardoor de instructies nog duidelijker worden en je de oefeningen gemakkelijk thuis uit kan proberen. Ze heeft work-outs in drie categorieën, van beginner tot experts, recepten ingedeeld voor ieder moment van de dag en een afdeling waar ze over meer persoonlijke dingen praat.
6%

start2move

Start2Move is een opleidingsinstituut voor diëtisten, fitnesstrainers, personal trainers en dergelijken. Wil je iets meer bij het begin beginnen, neem dan een kijkje op hun blog. Als opleidingsinstituut is alle informatie die ze bieden goed onderzocht en op een fijn leesbare manier weergegeven. De blog wordt bijna dagelijks met nieuwe artikelen gevuld.
2%

inlove with health

Lisa snapt precies hoe de meeste vrouwen zich op een bepaald moment weleens in hun leven voelen. Futloos, geen energie, te dik, ongezond. Lisa gooide het roer om en ging door een extreme mentale en fysieke transformatie. Nu is ze zo gelukkig en ze wil iedere vrouw stimuleren om hetzelfde te doen. Daarnaast is ze ook nog een goede schrijfster wat deze blog nog inspirerender maakt!
2%

Dafne Likes

Dafne en Sanne zijn zussen en Dafne is topsporter en twee keer wereldkampioen hardlopen. Zij weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om gezond te eten en welke oefeningen je het beste elke dag kunt doen. Maar ze houden van zelfverwennerij en een vrolijk leven, en dat komt overduidelijk naar voren in hun artikelen.
FIT
2%
Fit.nl is een website die alle voornaamste vragen over lichamelijke en fysieke gezondheid beantwoorden. Ze hebben een ongelooflijk aantal aan fitnessoefeningen verzameld met een geweldig thuisschema die je helemaal in je woonkamer kunt volgen. Het prachtige aan fit.nl is dat de studenten hun informatie uit wetenschappelijk onderzoek halen in tegenstelling tot de meeste online informatiebronnen. Je kan er dus 100% vanuit gaan dat wat zij vertellen ook echt gezonder is.
2%

fitness chicks

Angela is een jonge en energieke moeder. Ze houdt van lekker eten, een gezonde levensstijl en sporten. Dit alles wat Angela omschrijft komt ook naar voren in haar blog. Heerlijke recepten en praktische fitnesstips die je met gemak thuis kan doen kunnen je helpen zo je leven een nieuwe gezonde draai te geven.
Contact

Als je vragen hebt over deze award kun je contact met me opnemen via: [email protected]
Ik help je met plezier!
Je kunt ook een blog nomineren waarvan je denkt dat deze goed bij de award past.

Over Zorgverzekeringvergelijken2019.eu

Op zorgverzekeringverlijken18jaar.nl worden alle Nederlandse zorgverzekeringen op een praktische manier weergegeven zodat jij de zorgverzekering kan kiezen die het beste bij jou past. Of je nou een hoog of laag eigen risico wilt, tandartsverzekering of niet, je kan al je voorkeuren aangeven en makkelijk diegene uitkiezen die perfect bij je wensen aansluit.

Congratulations!

Here's your Badge.
Adjust the size of your badge
px
Copy this HTML code

Congratulations!

Here's your Certificate.
Copy this HTML code